Laatste haarmode

Ben je op zoek naar een kapsalon waar je terecht kunt voor de laatste haarmode? Bij Ellie’s Kapsalon werken ervaren kapsters die jou kunnen helpen aan een nieuw, trendy kapsel! Zij nemen uitgebreid de tijd om jouw ideeën te bespreken en geven een eerlijk advies op maat. Zowel dames als heren zijn met en zonder afspraak van harte welkom in onze kapsalon.

Laatste haarmode
Laatste haarmode

Scherpe prijzen

Wij zijn een professionele kapsalon met een sfeervolle ambiance. Wij zijn van mening dat een professionele knipbeurt helemaal niet duur hoeft te zijn en hanteren dan ook scherpe prijzen. Zo kun je je haren bij ons al laten knippen voor €15,50. Senioren en studenten krijgen bij ons standaard 10% korting. Uiteraard kun je niet alleen bij ons terecht voor knippen. De dames kunnen bij ons ook terecht voor verven, watergolf en coupe de soleil. De heren kunnen voor wassen, knippen en verven bij ons terecht.

Je vindt onze kapsalon in Maastricht, wij zijn gevestigd aan Sint Maartenspoort 13 op loopafstand van het centraal station. Maar ook met de auto zijn wij goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een afspraak maken is bij ons niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen op ieder gewenst moment. Wil je op een bepaalde dag komen of op een bepaald tijdstip, dan kun je natuurlijk wel even een afspraak maken en houden wij een plek voor je vrij. Ons telefoonnummer is 043-7450000. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u ons ook op dit nummer bereiken, wij staan je graag te woord!

Wil je een afspraak maken?

Bel ons op 043-7450000 of klik hier voor contact