Laatste haarmode

Home » Laatste haarmode

Laatste haarmode

Ben je op zoek naar een kapsalon waar je terecht kunt voor de laatste haarmode? Bij Ellie’s Kapsalon werken ervaren kapsters die jou kunnen helpen aan een nieuw, trendy kapsel! Zij nemen uitgebreid de tijd om jouw ideeën te bespreken en geven een eerlijk advies op maat. Zowel dames als heren zijn met en zonder afspraak van harte welkom in onze kapsalon.

Laatste haarmode
Laatste haarmode

Scherpe prijzen

Wij zijn een professionele kapsalon met een sfeervolle ambiance. Wij zijn van mening dat een professionele knipbeurt helemaal niet duur hoeft te zijn en hanteren dan ook scherpe prijzen. Zo kun je je haren bij ons al laten knippen voor €20,00. Senioren en studenten krijgen bij ons standaard 10% korting. Uiteraard kun je niet alleen bij ons terecht voor knippen. De dames kunnen bij ons ook terecht voor verven, watergolf en coupe de soleil. De heren kunnen voor wassen, knippen en verven bij ons terecht.

Je vindt onze kapsalon in Maastricht, wij zijn gevestigd aan Sint Maartenspoort 13 op loopafstand van het centraal station. Maar ook met de auto zijn wij goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Om het aantal wachtenden in de salon te beperken, verzoeken we je een afspraak te maken. Onze telefoonnummer is  06-49114844 , maar je kunt een berichtje met Whats App sturen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u ons ook op deze nummers bereiken, wij staan je graag te woord!

Wil je een afspraak maken?

Bel ons op 06-49114844 of klik hier voor contact