De mooiste vrouwen kapsels van Ellie’s Kapsalon

Voor veel vrouwen is het kapsel een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Veel vrouwen laten ook enkel de beste kappers aan hun haar zitten. Het is dan ook niet voor niets dat Ellie’s Kapsalon bekend staat als een van de beste dameskappers in Maastricht. Dankzij een groot vast klantenbestand hebben wij al veel vrouwen voorzien van de mooiste vrouwen kapsels. Ellie’s Kapsalon verzorgt jouw haar tot in de puntjes, zodat je daar lekker lang van kunt genieten.

Vrouwen kapsels
Vrouwen kapsels

Met en zonder afspraak

Man, vrouw, jong of oud. Iedereen is voor een trendy kapsel welkom bij Ellie’s Kapsalon, met en zonder afspraak. Dat is een groot voordeel voor zij die impulsief gaan voor een nieuwe look of nog snel even de puntjes op de i willen laten zetten voor die leuke date vanavond.

Je kunt bij Ellie’s Kapsalon terecht

Vrouwens kapsels komen niet zomaar uit de lucht gevallen, hier kan soms best wel wat werk in zitten. Ellie’s Kapsalon is van allerlei markten thuis en daarom kun je bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Kom ook eens langs!

Ellie’s Kapsalon is er voor iedereen en daarom maken wij ook graag kennis met nieuwe klanten. Wij hebben een passie voor vrouwen kapsels en creëren graag met jou samen het gewenste resultaat. Ben je benieuwd wat Ellie’s Kapsalon voor je kan betekenen? Kom dan ook eens langs voor een trendy kapsel. Je vindt Ellie’s Kapsalon aan de Sint Maartenspoort 13 in Maastricht.

Behandelingen

  • Wassen & föhnen
  • Verven (uitgroei of helemaal)
  • Coupe de soleil
  • Watergolf
  • Hoofdhuidmassage

Wil je een afspraak maken?

Bel ons op 043-7450000 of klik hier voor contact