Dameskapper Maastricht

Home » Dameskapper Maastricht

Ga voor de leukste dameskapper in Maastricht naar Ellie’s Kapsalon

Bij Ellie’s Kapsalon kun je altijd terecht bij een ervaren dameskapper in Maastricht. Door jarenlange ervaring en veel verschillende kapsels, hebben wij veel inzicht in een trendy kapsel voor zowel man als vrouw. Tegen een redelijke prijs kun je bij onze dameskapper in Maastricht terecht met en zonder afspraak. Zo is een fijne behandeling voor iedereen mogelijk!

Dameskapper Maastricht
Dameskapper Maastricht

Een professionele haarbehandeling bij Ellie’s Kapsalon

Bij Ellie’s Kapsalon ben je altijd verzekerd van een professionele haarbehandeling. De kappers in Maastricht hebben veel ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste haarmode. Zodoende knippen zij je haar niet alleen in model, of werken zij het bij, maar verzorgen zij het haar ook zodanig dat je er extra lang plezier van heeft. Denk bijvoorbeeld aan het föhnen van het haar, zodat het lekker lang in model blijft zitten!

Voor mannen en vrouwen

Ellie’s Kapsalon is zowel een dameskapper als een herenkapper in Maastricht. Met elk type haar hebben wij al eens te maken gehad en daarom kunnen wij ook altijd het beste advies geven, wanneer je zelf nog twijfelt over een nieuw kapsel. Bij Ellie’s Kapsalon worden onder andere de volgende behandelingen aangeboden:

Wilt jij ook een fijne behandeling?

Ben je ook toe aan een fijne behandeling van het haar of de hoofdhuid? Bezoek dan onze dameskapper in Maastricht! Je vindt de salon aan de Sint Maartenspoort nummer 13, in Maastricht. Je bent hier altijd welkom, ook zonder afspraak. Kijk online voor de openingstijden.

Behandelingen

  • Wassen & föhnen
  • Verven (uitgroei of helemaal)
  • Coupe de soleil
  • Watergolf

Wil je een afspraak maken?

Bel ons op 06-49114844 of klik hier voor contact