Kapsalon Maastricht

Ben je op zoek naar een professionele kapsalon in Maastricht? Dan kun je terecht bij Ellie’s Kapsalon, een gezellige zaak waar kwaliteit voorop staat. Wij zijn van mening dat een behandeling bij een goede kapsalon niet duur hoeft te zijn. Daarom betaal je bij ons ook nooit teveel. Bekijk onze website eens voor meer informatie en ontdek onze scherpe prijzen.

Je haren professioneel verzorgd

Bij Ellie’s Kapsalon in Maastricht kun je zelf onze uitstekende prijs- kwaliteitverhouding ervaren. In een sfeervolle zaak met een warme ambiance worden jouw haren met expertise verzorgd. Wij gebruiken uitsluitend professionele haarproducten die aansluiten bij jouw haartype en je haren en hoofdhuid niet beschadigen. Uiteraard kun je de producten ook bij ons aanschaffen, zodat je thuis je haren ook optimaal kunt verzorgen. Natuurlijk kunnen onze kapsters je hierbij ook adviseren. Je krijgt altijd een eerlijk advies op maat, alvorens we beginnen met de behandeling. Tevens zijn al onze haarstylisten op de hoogte van de laatste haarmode en denken ze graag mee om een kapsel naar wens te realiseren.

Wij verzoeken om een afspraak te maken

Zowel dames als heren zijn van harte welkom bij Ellie’s Kapsalon in Maastricht. In verband met het covid 19 virus willen wij meerdere wachtenden in onze salon voorkomen. We verzoeken je daarom om een afspraak te maken.  Onze telefoonnummer is  06-49114844 maar een bericht via WhatsApp mag ook.  Je kunt ons natuurlijk ook even bellen wanneer je een vraag hebt over een behandeling. Wij staan je graag te woord.