Trendy kapsels geknipt door ervaren kapsters

Wil je graag een nieuw kapsel, maar weet je niet zo goed wat wel of niet bij je past? Of twijfel je over een bepaald model? Bij Ellie’s Kapsalon adviseren we je graag op het gebied van trendy kapsels. Ook hanteren wij scherpe prijzen. Een trendy kapsel hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn.

Trendy kapsels

Eerlijk advies

Al onze kapsters zijn op de hoogte van de laatste haartrends en delen graag hun ideeën op het gebied van vrouwen kapsels. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw haartype en gezichtsvorm. Ook zijn er diverse boeken ter inspiratie aanwezig in onze kapsalon. Hierin kun je allerlei trendy kapsels bekijken en eventueel dus direct je haren laten knippen en/of verven. Je wordt altijd geholpen door een ervaren kapster die je van eerlijk advies voorziet. Daarnaast kun je ook voor de volgende behandelingen bij ons terecht:

Behandelingen

  • Wassen & föhnen
  • Verven (uitgroei of helemaal)
  • Coupe de soleil
  • Watergolf
  • Hoofdhuidmassage

Voor het hele gezin

Uiteraard kunnen ook heren en kinderen bij ons terecht voor trendy kapsels. Of wanneer je simpelweg de puntjes wilt laten knippen. Studenten en senioren (65+) krijgen bij ons altijd 10% korting. Je kunt altijd even bij ons binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. Wil je verzekerd zijn van een plek op een bepaald tijdstip, dan kun je natuurlijk altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 043-7450000. Voor eventuele vragen of opmerkingen zijn wij ook bereikbaar op dit nummer.

Wil je een afspraak maken?

Bel ons op 043-7450000 of klik hier voor contact